På Den Sikre Side

Med Filterhusets vidensblog

Det er med glæde og stolthed, vi byder dig velkommen på Filterhusets vidensblog – På Den Sikre Side. Vidensbloggen har vi valgt at kalde Filterhuset – På Den Sikre Side, og det skal tages bogstaveligt. Vi opholder os ca. 80% af tiden indendørs og det meste af den tid er i vores eget hjem. Vi ved, at kvaliteten af den luft vi indånder er af afgørende betydning for vores helbred og velvære. Derfor giver det god mening, at du er informeret om luftkvalitet, indeklima og hvordan det påvirker dit helbred. Det er også afgørende viden, at du faktisk har mulighed for at forbedre luftkvaliteten og dit indeklima ved at skifte til et finfilter, der fjerner de skadelige partikler.   

Billede af filterhuset.blog luftkvaliteten

Luftkvaliteten & et sundere indeklima

Vi ønsker, at du og din familie tager et aktivt valg om luftkvaliteten I Jeres hjem. For kun da er I ”På Den Sikre Side”. Bor du eksempelvis i nærheden af trafikerede veje, industri, togbaner, havne eller har du en nabo med brændeovn? Så vil du med stor fordel kunne rense luften for mikropartikler, med et bedre filter.

Filterhuset samarbejder med eksperter

Her på vidensbloggen, samler og deler vi viden om luftkvalitet fra forskellige anerkendte kilder. Vi har løbende sparring med eksperter og institutioner som eks. DTU, Aarhus universitet og Teknologisk institut. Den løbende sparring og det tætte samarbejde, holder Filterhuset opdateret og fokuseret på at udvikle de bedste filtre for at sikre dig et rent og trygt indeklima.

Kom med på vores vidensrejse

Vi opfordrer dig derfor til at følge med her på siden og sørge for at også din bolig er på den sikre side, når du vælger dit næste filter. Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at give dig råd og vejledning og du er velkommen til at kontakte dem på info@filterhuset.dk eller tlf. 6913 2266.

Filterhuset – På Den Sikre Side

Filterhuset er en del af virksomheden Danfilter. Vi er specialister i produktion af kvalitets filtre og har en stor faglig viden og interesse i at skabe et bedre indeklima for dig og din familie Dagligt servicerer Filterhuset mange tilfredse kunder, som vi vejleder og rådgiver med fokus på deres specifikke behov for filtre til deres ventilationsanlæg. I den daglige kontakt med vores kunder har vi identificeret en stigende tendens til at efterspørge endnu bedre filtre til ventilationsanlæggene. Det sker i takt med at der er mere fokus på den luft vi går og indånder. Samtidig publiceres jævnligt videnskabelige artikler baseret på undersøgelser, der dokumenterer, at den danske luft indeholder skadelige partikler. Her hos Filterhuset ved vi at det er muligt at reducere disse partikler fra i dit indeklima, det vil vi også gerne fortælle dig om. 

Vil du have dine artikler udgivet her?

Vi samarbejder gerne med relevante instanser og udgiver gerne artikler omkring luftkvalitet og indeklima. Kontakt: info@filterhuset.dk for mere info.

Kategorier

Få mere viden om luftforurening & indeklima:

FØLG OS PÅ

Sidste nyt - Viden om