SafeAir filter

Et stigende antal mennesker generes af eksterne forureningskilder som bl.a. naboens brændeovnsrøg og trafikken. Dette har fået Filterhuset til at handle og resulteret i en helt ny generation af filtre – SafeAir og SafeAir Plus finfiltre. Filtrene forhindre mikropartikler i at trænge ind i dit hjem og fjerner den ubehagelige brændeovnslugt. Med et SafeAir filtre filtreres flere skadelige mikropartikler fra, i forhold til andre filtre.

Vidste du at….
– Vi opholder os ca. 80% af tiden indendørs, og størstedelen af denne tid i vores eget hjem. Derfor er det vigtigt at vores indeklima har et minimalt indhold af fin- og mikropartikler.
– Forurening fra brændeovnsrøg, trafik og industri, udleder i perioder så store koncentrationer af fin- og mikropartikler, at vi bør beskytte os mod dem.

Derfor er det en god ide at beskytte dit indeklima

Bor du i et område med mange forureningskilder omkring din bolig? Så er filtret du vælger af afgørende betydning for dit indeklima og ikke mindst dit helbred. Derfor er dette projekt vigtigt for dig og din families sundhed. Når du støtter udviklingen af det nye filter, støtter du samtidig at få et bedre og sundere hjem at opholde dig i. Din støtte vil gavne dig og din familie, men du er også med til at udvikle fremtidens filtre.

SafeAir og SafeAir Plus – hvorfor?

Filtrene er målrettet udviklet til at forhindre små partikler i, at være i dit hjem og give dig og din familie en hverdag, hvor du ikke behøver at tænke over skadelige påvirkninger fra f.eks. trafikken og naboens brændeovnsrøg.

Læs mere om den nye generation af SafeAir filtre